Sépiové špagety s pomodoro omáčkou a veganskou Garden Gourmet® Vunou
.
      
    
        Suroviny
                
      
      - 300 g MAGGI Drcených rajčat
- 1000 g sépiových špaget
- 50 g kopru
- 50 g kaparů
- 200 ml rostlinného oleje
- 100 g sušených žlutých cherry rajčat
- sůl a pepř
        Příprava
        
  
      
      
      - 
        1Sépiové špagety uvaříme v osolené vodě al dente.
- 
        2Na pánvi orestujeme MAGGI Drcená rajčata, přidáme nasekaný kopr, dochutíme solí, pepřem a na závěr přidáme cherry rajčata a veganskou GARDEN GOURMET® Vunu.
- 
        3Osušíme kapary a zprudka je smažíme na rozpáleném oleji.
- 
        4Omáčku promícháme se špagety a servírujeme se smaženými kapary.
 
   
 
   
 
 
 
 
   
   
  