Sépiové špagety s pomodoro omáčkou a veganskou Garden Gourmet® Vunou

  • Brand
  • Čas na přípravu
    20 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
.
Suroviny
  • 300 g MAGGI Drcených rajčat
  • 1000 g sépiových špaget
  • 50 g kopru
  • 50 g kaparů
  • 200 ml rostlinného oleje
  • 100 g sušených žlutých cherry rajčat
  • sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Sépiové špagety uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
    Na pánvi orestujeme MAGGI Drcená rajčata, přidáme nasekaný kopr, dochutíme solí, pepřem a na závěr přidáme cherry rajčata a veganskou GARDEN GOURMET® Vunu.
  • 3
    Osušíme kapary a zprudka je smažíme na rozpáleném oleji.
  • 4
    Omáčku promícháme se špagety a servírujeme se smaženými kapary.