Španělské kuře s paprikovým ragú
Španělské baskické kuře s paprikovým ragú s rajčaty a šalvějí
Suroviny
- 200 ml olivového oleje
- 1500 g kuřecích stehenních steaků/řízků
- 200 g cibule
- 50 g česneku
- 30 g šalvěje
- Sůl
- Pepř
Příprava
-
1Kuřecí stehenní steaky okořeníme solí a pepřem, nasekanou šalvějí a orestujeme.
-
2Maso vyjmeme a do pánve přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Orestujeme a přidáme BUITONI Salsu Peperonata. Krátce prohřejeme.
-
3Orestované kuřecí maso vložíme do gastro nádoby, přilijeme zeleninové ragú a podlijeme troškou vody.
-
4Pečeme doměkka na 170 °C cca 15 minut.
Jako vhodná příloha jsou pečené brambory, těstoviny, zeleninový salát nebo rýže.