Veganské karbanátky s mladým hráškem
GARDEN GOURMET® karbanátek s mladým hráškem, bramborovou kaší a vinnou omáčkou
Suroviny
- 500 g hrášku
- 50 g česneku
- 2000 g brambor
- 200 ml rostlinné smetany
- 500 ml zeleninového demi glace
- 500 ml červeného vína
- 20 g tymiánu
- 200 ml olivového oleje
- Sůl
Příprava
-
1Na olivovém oleji orestujeme prolisovaný česnek a přidáme hrášek. Krátce podusíme a dochutíme solí.
-
2Brambory oloupeme a uvaříme do měkka. Prošleháme a zjemníme smetanou.
-
3GARDEN GOURMET® Veganské karbanátky opečeme do zlatova.
-
4Červené víno v hrnci společně s tymiánem svaříme na redukci, přidáme zeleninový demi glace a krátce společně zredukujeme.