Veganské karbanátky s mladým hráškem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
GARDEN GOURMET® karbanátek ​s mladým hráškem, bramborovou kaší a vinnou omáčkou
Suroviny
  • 500 g hrášku
  • 50 g česneku
  • 2000 g brambor
  • 200 ml rostlinné smetany
  • 500 ml zeleninového demi glace
  • 500 ml červeného vína
  • 20 g tymiánu
  • 200 ml olivového oleje
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Na olivovém oleji orestujeme prolisovaný česnek a přidáme hrášek. Krátce podusíme a dochutíme solí.
  • 2
    Brambory oloupeme a uvaříme do měkka. Prošleháme a zjemníme smetanou.
  • 3
    GARDEN GOURMET® Veganské karbanátky opečeme do zlatova.
  • 4
    Červené víno v hrnci společně s tymiánem svaříme na redukci, přidáme zeleninový demi glace a krátce společně zredukujeme.​