Jarní ragú s brokolicí a bramborovými nočky a GARDEN GOURMET® Veganskými nudličkami

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Sezónní recept, který chutná i bez masa.

Suroviny
  • 100 ml THOMY Combiflex oleje
  • 2 svazky jarní cibulky
  • 500 g brokolice
  • 500 g žampionů
  • 100 ml sojové omáčky
  • 1000 ml rostlinné smetany
  • 1500 g bramborových nočků
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Na oleji orestujeme GARDEN GOURMET® Veganské nudličky, přidáme nakrájenou jarní cibulku, žampiony, zblanšírované růžičky brokolice a společně restujeme.
  • 2
    Přilijeme sójovou omáčku, smetanu a krátce provaříme.
  • 3
    Podáváme s uvařenými bramborovými nočky nebo rýží.