Grilovaná masová fajita pánev

  • Brand
  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Grilovaná masová fajita pánev s koriandrem
Suroviny
  • 200 ml THOMY Combiflex oleje
  • 750 g kuřecích stehenních steaků/řízků
  • 750 g vepřové pečeně
  • 50 g mexického koření fajita
  • 100 g koriandru
  • 200 g cibule
  • 50 g česneku
  • 1000 g cukety
  • 1000 g lilku
  • 500 g zakysané smetany
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Kuřecí a vepřové maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a zprudka orestujeme.
  • 2
    Cibuli, česnek, cuketu a lilek očistíme, nakrájíme na měsíčky a zprudka orestujeme.
  • 3
    Orestované maso i zeleninu vložíme do gastro nádoby, přilijeme BUITONI Salsu Peperonatu, okořeníme nasekaným koriandrem a společně pečeme na 180 °C cca 10 minut.
  • 4
    Po upečení podáváme se zakysanou smetanou.

Jako vhodná příloha jsou grilované pšeničné placky (tortilly), zeleninový salát, grilované brambory.