Pošírovaná ryba s tomatovou omáčkou
Pošírovaná bílá ryba, jemná tomatová omáčka s olivami a bylinkami
Suroviny
- 200 ml THOMY Combiflex oleje
- 1500 g tresky, sumečka
- 50 g másla
- 20 g česneku
- 10 g tymiánu
- 20 g oregána
- 100 g bylinek (petržel, pažitka, estragon)
- 100 g oliv zelených a černých
- Sůl
- Pepř
Příprava
-
1Rybu nakrájíme na porce, osolíme a prudce opečeme na oleji. Dále přeléváme teplým máslem s bylinkami.
-
2Na pánvi orestujeme prolisovaný česnek, přidáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa, nasekané bylinky, olivy a oregáno.
-
3Dochutíme solí, vložíme do omáčky připravené filety ryby a krátce společně prohřejeme.
Jako vhodná příloha jsou brambory, těstoviny, rýže nebo zeleninové saláty.