Tomatová polévka s bílou fazolí

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Milánská tomatová polévka s bílou fazolí Cannellini
Suroviny
  • 100 ml THOMY Combiflex oleje
  • 1000 g kořenové zeleniny
  • 500 g fazolí Cannellini
  • 50 g česneku
  • 50 g bazalky
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Na oleji orestujeme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu. Přidáme nasekaný česnek a bazalku.
  • 2
    Zalijeme BUITONI Sugo Fino Di Pomodoro a společně vaříme do změknutí zeleniny. Můžeme podlét vodou nebo zeleninovým vývarem.
  • 3
    Polévku rozmixujeme a prohřejeme.
  • 4
    Dochutíme solí a pepřem dle potřeby.
  • 5
    Do polévky jako vložku můžeme přidat uvařené fazole Cannellini nebo krutony.