Hovězí roastbeef, salát z melounu a pepřová omáčka
Nebojte se kombinovat! Roastbeef a pikantní pepřová omáčka jsou se salátem z vodního melounu jsou nepřekonatelné trio, které si právem získá všechny vaše sympatie. Osvěžující, výrazné a zkrátka dokonalé!
Suroviny
- 1800 g hovězí roštěné
- 200 ml worchesteru
- 100 ml sojové omáčky
- 200 g THOMY Americké hořčice
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 2000 g vodního melounu
- 300 g černých oliv
- 2 svazky jarní cibulky
- 500 g sýru feta
- 50 g zeleného pepře v nálevu
- 500 ml smetany 30%
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Roštěnou si očistíme, nasolíme a opepříme.
-
2Hořčici, sojovou a worchesterovou omáčku společně promícháme. Do vzniklé marinády naložíme maso a necháme v ní 24 hodin.
-
3Maso vyjmeme z marinády a prudce opečeme. Vložíme do konvektomatu a pečeme s pomocí sondy na 53° Celsia.
-
4Meloun si nakrájíme, přidáme nasekanou jarní cibulku, černé olivy a sýr.
-
5Do předem připraveného CHEF Bratenjus přidáme zelený pepř s nálevem, zjemníme smetanou a společně provaříme.