Veganské křupavé panini s omáčkou a pórkem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Křupavé panini s GARDEN GOURMET® Veganskými kousky - vlnkami, omáčkou a karamelizovaným pórkem

Skvělý recept na snídani, oběd či svačinu nejen s sebou. Originální panini, které nadchnou a zasytí každého milovníka dobrého veganského jídla.

Suroviny
  • 100 ml sojové omáčky
  • 10 ks panini chlebů
  • 100 ml olivového oleje
  • 500 g pórku
  • 200 g třtinového cukru
  • 200 ml tmavého balzamikového octa
  • 200 ml THOMY Veganské omáčky
  • 120 g rukoly
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Na oleji orestujeme GARDEN GOURMET® Veganské kousky a zastříkneme sojovou omáčkou.
  • 2
    Pórek nakrájíme na kolečka, orestujeme na oleji, přidáme cukr a ocet. Společně pomalu dusíme do zhoustnutí.
  • 3
    Panini si rozkrojíme, potřeme THOMY Veganskou omáčkou, vložíme GARDEN GOURMET® Veganské kousky - vlnky a karamelizovaný pórek.
  • 4
    Vše společně krátce zapečeme v kontaktním grilu.