Veganské křupavé panini s omáčkou a pórkem
Křupavé panini s GARDEN GOURMET® Veganskými kousky - vlnkami, omáčkou a karamelizovaným pórkem
Skvělý recept na snídani, oběd či svačinu nejen s sebou. Originální panini, které nadchnou a zasytí každého milovníka dobrého veganského jídla.
Suroviny
- 100 ml sojové omáčky
- 10 ks panini chlebů
- 100 ml olivového oleje
- 500 g pórku
- 200 g třtinového cukru
- 200 ml tmavého balzamikového octa
- 200 ml THOMY Veganské omáčky
- 120 g rukoly
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Na oleji orestujeme GARDEN GOURMET® Veganské kousky a zastříkneme sojovou omáčkou.
-
2Pórek nakrájíme na kolečka, orestujeme na oleji, přidáme cukr a ocet. Společně pomalu dusíme do zhoustnutí.
-
3Panini si rozkrojíme, potřeme THOMY Veganskou omáčkou, vložíme GARDEN GOURMET® Veganské kousky - vlnky a karamelizovaný pórek.
-
4Vše společně krátce zapečeme v kontaktním grilu.