Sladká tomatová polévka, raviola s crème frâiche, grilovaná čekanka a bazalkový olej

  • Brand
  • Čas na přípravu
    45 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Tomatová polévka, jak ji neznáme. Raviola s créme frâiche, grilovanou čekankou a bazalkovým olejem na závěr!

Suroviny
  • 200 g šalotky
  • 100 ml CHEF Tekutého koncentrátu zeleninového
  • 200 g mouky na těstoviny (semola, farina)
  • 10 ks vajec (žloutků)
  • 500 g crème frâiche
  • 2 ks čekanky
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 100 g bazalky
  • 100 ml olivového oleje
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Na THOMY Combiflexu orestujeme nakrájenou šalotku, přidáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa a restujeme.
  • 2
    Zalijeme vodou a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým. Krátce povaříme a promixujeme.
  • 3
    Z mouky a žloutků vypracujeme těsto na ravioli. Bazalku nasekáme a promícháme s crème frâiche. Naplníme ravioli a uvaříme je v osolené vodě.
  • 4
    Čekanku ugrilujeme na THOMY Combiflexu.
  • 5
    Bazalku a olivový olej umixujeme a přecedíme.
  • 6
    Tomatovou polévku podáváme s raviolami a grilovanou čekankou. Zakápneme bazalkovým olejem.

Tip: Do základu polévky a pro sladší chuť můžeme použít THOMY Kečup jemný.