Sladká tomatová polévka, raviola s crème frâiche, grilovaná čekanka a bazalkový olej
Tomatová polévka, jak ji neznáme. Raviola s créme frâiche, grilovanou čekankou a bazalkovým olejem na závěr!
Suroviny
- 200 g šalotky
- 100 ml CHEF Tekutého koncentrátu zeleninového
- 200 g mouky na těstoviny (semola, farina)
- 10 ks vajec (žloutků)
- 500 g crème frâiche
- 2 ks čekanky
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 100 g bazalky
- 100 ml olivového oleje
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Na THOMY Combiflexu orestujeme nakrájenou šalotku, přidáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa a restujeme.
-
2Zalijeme vodou a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým. Krátce povaříme a promixujeme.
-
3Z mouky a žloutků vypracujeme těsto na ravioli. Bazalku nasekáme a promícháme s crème frâiche. Naplníme ravioli a uvaříme je v osolené vodě.
-
4Čekanku ugrilujeme na THOMY Combiflexu.
-
5Bazalku a olivový olej umixujeme a přecedíme.
-
6Tomatovou polévku podáváme s raviolami a grilovanou čekankou. Zakápneme bazalkovým olejem.
Tip: Do základu polévky a pro sladší chuť můžeme použít THOMY Kečup jemný.