Croissant s nugetkami a bylinkovým dipem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    4

Croissant s křupavými GARDEN GOURMET® Veganskými nugetkami, zeleninou a bylinkovým dipem

Máslový croissant, křupavé nugetky a lahodný dresing jsou skvělá inspirace pro lehký oběd.

Suroviny
  • 4 ks croissanty
  • 200 g mrkve
  • 1 svazek ředkviček
  • 200 g okurky
  • 1 ks listového salátu
  • 50 g bazalky
  • 250 g kysané smetany
  • 1 ks citrónu
  • sůl a koření
Příprava
  • 1
    Croissanty upečeme dle návodu do křupava. Necháme vychladnout a podélně rozpůlíme.
  • 2
    Ze zakysané smetany, bazalky a citronové kůry si připravíme dip, kterým potřeme croissant.
  • 3
    GARDEN GOURMET® Veganské nugety upečeme dle návodu na 180 °C cca 5 minut
  • 4
    Zeleninu očistíme, nakrájíme na slabé plátky a vložíme na croissant. Přidáme nugety a servírujeme.