Veganský segedinský guláš a karlovarský knedlík

  • Brand
  • Čas na přípravu
    60 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
.
Suroviny
  • 800 g Kvašené zelí
  • 10 g Šarlotka
  • 250 ml Rostlinná smetana
  • 5 g Bobkový list
  • 5 g Červená paprika uzená
  • 0,10 l Thomy combiflex olej
  • 15 g Sůl
  • 5 g Wiberg barevný drcený pepř
  • 1500 g Karlovarský knedlík
  • 4 g Výhonky hrášku
Příprava
  • 1
    Kysané zelí si promyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na menší nudličky. Na pánvi si rozehřejeme olej, orestujeme najemno nakrájenou šarlotku, přidáme zelí, poprášíme paprikou a dobře promícháme.
  • 2
    Přidáme Garden Gourmet veganské nudličky a společně podusíme. Opatrně vmícháme smetanu, popřípadě zředíme vodou a můžeme servírovat.
  • 3
    Karlovarský knedlík si nakrájíme na vhodné kousky a ze všech stran opečeme na trošce oleje.