Croissant s nugetkami a bylinkovým dipem
Croissant s křupavými GARDEN GOURMET® Veganskými nugetkami, zeleninou a bylinkovým dipem
Máslový croissant, křupavé nugetky a lahodný dresing jsou skvělá inspirace pro lehký oběd.
Suroviny
- 4 ks croissanty
- 200 g mrkve
- 1 svazek ředkviček
- 200 g okurky
- 1 ks listového salátu
- 50 g bazalky
- 250 g kysané smetany
- 1 ks citrónu
- sůl a koření
Příprava
-
1Croissanty upečeme dle návodu do křupava. Necháme vychladnout a podélně rozpůlíme.
-
2Ze zakysané smetany, bazalky a citronové kůry si připravíme dip, kterým potřeme croissant.
-
3GARDEN GOURMET® Veganské nugety upečeme dle návodu na 180 °C cca 5 minut
-
4Zeleninu očistíme, nakrájíme na slabé plátky a vložíme na croissant. Přidáme nugety a servírujeme.