Drůbeží krémová polévka s ředkvičkami a bylinkovou tarhoňou

  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Netradiční lehká krémová polévka, která je oživená tarhoňou, bylinkami a ředkvičkami.

Suroviny
  • MAGGI Čirý slepičí vývar 40 g
  • Ředkvičky 500 g
  • Smetana 200 ml
  • Kuřecí prsa 500 g
  • Hladká mouka 200 g
  • Tarhoňa 100 g
  • Pažitka 20 g
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Kuřecí prsa uvaříme ve vodě s MAGGI Čirým slepičím vývarem.
  • 2
    Maso po uvaření vyjmeme a vývar zahustíme, zjemníme smetanou.
  • 3
    V osolené vodě uvaříme tarhoňu. Nasekáme pažitku a promícháme.
  • 4
    Maso orestujeme, nakrájíme ředkvičky a servírujeme s bylinkovou tarhoňou.

Tip šéfkuchaře: Pokud chceme lehčí verzi polévky, můžeme krém připravit pomocí espuma lahve.