Drůbeží krémová polévka s ředkvičkami a bylinkovou tarhoňou
Netradiční lehká krémová polévka, která je oživená tarhoňou, bylinkami a ředkvičkami.
Suroviny
- MAGGI Čirý slepičí vývar 40 g
- Ředkvičky 500 g
- Smetana 200 ml
- Kuřecí prsa 500 g
- Hladká mouka 200 g
- Tarhoňa 100 g
- Pažitka 20 g
- Sůl
Příprava
-
1Kuřecí prsa uvaříme ve vodě s MAGGI Čirým slepičím vývarem.
-
2Maso po uvaření vyjmeme a vývar zahustíme, zjemníme smetanou.
-
3V osolené vodě uvaříme tarhoňu. Nasekáme pažitku a promícháme.
-
4Maso orestujeme, nakrájíme ředkvičky a servírujeme s bylinkovou tarhoňou.
Tip šéfkuchaře: Pokud chceme lehčí verzi polévky, můžeme krém připravit pomocí espuma lahve.