Hovězí roastbeef, salát z melounu a pepřová omáčka

  • Brand
  • Čas na přípravu
    120 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10

Nebojte se kombinovat! Roastbeef a pikantní pepřová omáčka jsou se salátem z vodního melounu jsou nepřekonatelné trio, které si právem získá všechny vaše sympatie. Osvěžující, výrazné a zkrátka dokonalé!

Suroviny
  • 1800 g hovězí roštěné
  • 200 ml worchesteru
  • 100 ml sojové omáčky
  • 200 g THOMY Americké hořčice
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 2000 g vodního melounu
  • 300 g černých oliv
  • 2 svazky jarní cibulky
  • 500 g sýru feta
  • 50 g zeleného pepře v nálevu
  • 500 ml smetany 30%
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Roštěnou si očistíme, nasolíme a opepříme.
  • 2
    Hořčici, sojovou a worchesterovou omáčku společně promícháme. Do vzniklé marinády naložíme maso a necháme v ní 24 hodin.
  • 3
    Maso vyjmeme z marinády a prudce opečeme. Vložíme do konvektomatu a pečeme s pomocí sondy na 53° Celsia.
  • 4
    Meloun si nakrájíme, přidáme nasekanou jarní cibulku, černé olivy a sýr.
  • 5
    Do předem připraveného CHEF Bratenjus přidáme zelený pepř s nálevem, zjemníme smetanou a společně provaříme.