Pórkový slaný koláč quiche s GARDEN GOURMET® Veganskými kuličkami
Slaný koláč bez masa, na kterým si pochutnáte!
Suroviny
- 800 g křehkého těsta na koláč
- 100 ml rostlinného oleje
- 1000 g pórku
- 500 g cukety
- 4 ks vejce
- 250 g sýru gouda
- 500 g rostlinné zakysané smetany
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Na oleji si orestujeme nakrájený pórek a cuketu, přidáme zakysanou smetanu, vejce a sýr a dochutíme solí a pepřem. Náplň necháme vychladit.
-
2Těsto si vyválíme do koláčové formy, naplníme vychlazenou směsí pórku a cukety, přidáme GARDEN GOURMET® Veganské kuličky a pečeme v konvektomatu na 170° Celsia po dobu 35 minut.