Pošírovaná ryba s tomatovou omáčkou

  • Brand
  • Čas na přípravu
    45 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Pošírovaná bílá ryba, jemná tomatová omáčka s olivami a bylinkami 
Suroviny
  • 200 ml THOMY Combiflex oleje
  • 1500 g tresky, sumečka 
  • 50 g másla 
  • 20 g česneku 
  • 10 g tymiánu 
  • 20 g oregána 
  • 100 g bylinek (petržel, pažitka, estragon) 
  • 100 g oliv zelených a černých 
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Rybu nakrájíme na porce, osolíme a prudce opečeme na oleji. Dále přeléváme teplým máslem s bylinkami. 
  • 2
    Na pánvi orestujeme prolisovaný česnek, přidáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa, nasekané bylinky, olivy a oregáno. 
  • 3
    Dochutíme solí, vložíme do omáčky připravené filety ryby a krátce společně prohřejeme. 

Jako vhodná příloha jsou brambory, těstoviny, rýže nebo zeleninové saláty.