Ragú z pečených rajčat s veganským karbanátkem a bazalkou

  • Brand
  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Ragú z pečených rajčat s GARDEN GOURMET® Veganským karbanátkem a bazalkou
Suroviny
  • 1000 g rajčata nebo rajčatového suga
  • 150 g cibule
  • 50 g česneku
  • 100 g zelených a černých oliv
  • 50 g bazalky
  • 10 g oregana
  • 200 ml olivového oleje
  • 250 g veganského sýru parmazán 
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nasekané rajčata a společně podusíme. Okořeníme solí, nasekanými listy bazalky a oreganem. Do ragú vložíme olivy a společně provaříme.
  • 2
    Na oleji opečeme GARDEN GOURMET® Veganské karbanátky do zlatova.
  • 3
    Karbanátky vložíme do rajčatového ragú a společně krátce prohřejeme.​
  • 4
    Servírujeme s těstovinami nebo opečeným křupavým pečivem.
  • 5
    Na závěr přidáme veganský sýr.