Ragú z pečených rajčat s veganským karbanátkem a bazalkou
Ragú z pečených rajčat s GARDEN GOURMET® Veganským karbanátkem a bazalkou
Suroviny
- 1000 g rajčata nebo rajčatového suga
- 150 g cibule
- 50 g česneku
- 100 g zelených a černých oliv
- 50 g bazalky
- 10 g oregana
- 200 ml olivového oleje
- 250 g veganského sýru parmazán
- Sůl
Příprava
-
1Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nasekané rajčata a společně podusíme. Okořeníme solí, nasekanými listy bazalky a oreganem. Do ragú vložíme olivy a společně provaříme.
-
2Na oleji opečeme GARDEN GOURMET® Veganské karbanátky do zlatova.
-
3Karbanátky vložíme do rajčatového ragú a společně krátce prohřejeme.
-
4Servírujeme s těstovinami nebo opečeným křupavým pečivem.
-
5Na závěr přidáme veganský sýr.