Sendvič s karbanátkem, coleslaw salátem a bazalkovým dipem
Sendvič s GARDEN GOURMET® Veganským karbanátkem, coleslaw salátem a bazalkovým dipem
Suroviny
- 10 ks bagetek
- 500 g bílého zelí
- 200 g mrkve
- 200 ml THOMY Veganské majonézy
- 1 ks citronu
- 500 g rajčat
- 100 g polníčku
- 20 g bazalkového pesta
- 200 ml olivového oleje
- Sůl
Příprava
-
1Zelí a mrkev nakrájíme na jemné nudličky, přidáme citronovou šťávu a THOMY Veganskou majonézu. Dochutíme solí a necháme v lednici odležet.
-
2Na oleji opečeme GARDEN GOURMET® karbanátky do zlatova.
-
3Bagetku na suché pánvi opečeme, potřeme THOMY Veganskou majonézou smíchanou s bazalkovým pestem.
-
4Přidáme coleslaw salát, plátky rajčat, GARDEN GOURMET® Veganský karbanátek a polníček.