Sendvič s karbanátkem, coleslaw salátem a bazalkovým dipem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    20 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Sendvič s GARDEN GOURMET® Veganským karbanátkem, coleslaw salátem a bazalkovým dipem
Suroviny
  • 10 ks bagetek​
  • 500 g bílého zelí
  • 200 g mrkve
  • 200 ml THOMY Veganské majonézy
  • 1 ks citronu
  • 500 g rajčat
  • 100 g polníčku
  • 20 g bazalkového pesta
  • 200 ml olivového oleje
  • Sůl​
Příprava
  • 1
    Zelí a mrkev nakrájíme na jemné nudličky, přidáme citronovou šťávu a THOMY Veganskou majonézu. Dochutíme solí a necháme v lednici odležet.
  • 2
    Na oleji opečeme GARDEN GOURMET® karbanátky do zlatova.
  • 3
    Bagetku na suché pánvi opečeme, potřeme THOMY Veganskou majonézou smíchanou s bazalkovým pestem.
  • 4
    Přidáme coleslaw salát, plátky rajčat, GARDEN GOURMET® Veganský karbanátek a polníček.