Italská gulášová polévka

  • Brand
  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Italská gulášová polévka s kořenovou zeleninou
Suroviny
  • 200 ml THOMY Combiflex oleje
  • 500 g hovězího krku
  • 500 g kořenové zeleniny
  • 500 g brambor
  • 300 g cibule
  • 50 g česneku
  • 50 g listové petržele
  • Libeček
  • 10 g majoránky
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Zeleninu, brambory a hovězí maso očistíme a nakrájíme na stejné kostičky.
  • 2
    Na oleji orestujeme cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme maso a vše společně restujeme.
  • 3
    Přidáme BUITONI Rajčatový protlak, zalijeme vodou a vaříme do změknutí masa.
  • 4
    Dochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem.
  • 5
    Na závěr přidáme nasekanou petržel nebo libeček.