Italská gulášová polévka
Italská gulášová polévka s kořenovou zeleninou
Suroviny
- 200 ml THOMY Combiflex oleje
- 500 g hovězího krku
- 500 g kořenové zeleniny
- 500 g brambor
- 300 g cibule
- 50 g česneku
- 50 g listové petržele
- Libeček
- 10 g majoránky
- Sůl
- Pepř
Příprava
-
1Zeleninu, brambory a hovězí maso očistíme a nakrájíme na stejné kostičky.
-
2Na oleji orestujeme cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme maso a vše společně restujeme.
-
3Přidáme BUITONI Rajčatový protlak, zalijeme vodou a vaříme do změknutí masa.
-
4Dochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem.
-
5Na závěr přidáme nasekanou petržel nebo libeček.