Rady Jak Promovat Rostlinne Prod

Propagace rostlinného menu

Výrobky na rostlinné bázi, jsou na trhu již nějakou dobu, takže mnozí z vašich hostů o nich již pravděpodobně slyšeli. Toto rostoucí povědomí (a v některých případech i preference) vám usnadní propagaci nových receptů. Zde je několik nápadů, které vám pomohou úspěšně zařadit rostlinné pokrmy i nápoje do vaší nabídky.

Vzdělávejte své zaměstnance

Ujistěte se, že obsluha ví, jaké produkty používáte do svých pokrmů a nápojů. U kávy je například důležité vědět, jak se chuť rostlinných nápojů může lišit od sebe navzájem i od kravského mléka. Zaměstnanci by měli být připraveni popsat, jak dobře rostlinné produkty poskytují krémovitost a konzistenci kávy, kterou hosté očekávají. Vzhledem k tomu, že mnoho z těchto produktů obsahuje potenciální alergeny, připomeňte personálu, aby se při podávání nápojů nebo pokrmů se sójou, lepkem nebo ořechy hostů ptali na jejich alergie.

rady_jak_promovat_rostlinne_produktu_v_restauracich_pochlubte_se_resized.

Šiřte informace

Nezapomeňte, že někteří spotřebitelé preferují rostlinnou stravu, proto ji v menu viditelně označte. V opačném případě riskujete, že přijdete o zákazníky, kteří takové pokrmy cíleně vyhledávají. Vyzkoušejte marketingové nástroje, jako jsou sociální média, newsletter nebo tabule a cedule v okolí restaurace, abyste propagovali své novinky a vysvětlili zákazníkům, proč jste je přidali. Taková prohlášení o vašich hodnotách mohou přilákat nové zákazníky nebo zvýšit loajalitu těch, které již máte.

rady_jak_promovat_rostlinne_produktu_v_restauracich_zkuste_to_resized

Související články

Sensational burger - Garden Gourmet

Zákazníci pro veganské produkty

Kdo jsou zákazníci, kteří vyhledávají vegetariánské, veganské nebo jen prostě bezmasé pokrmy?

Jak Uspesne Zaradit Rostlinne Jidlo Do Vaseho Menu Sest Kroku K Uspechu

Rostlinné jídlo do menu

Rozšiřte povědomí Zákazníci ve vašem okolí už jistě alternativy masa vyhledávají, musíte jim dát vědět, že je nabízíte. 

Zivocisne Ingredience A Jejich Rostlinne Alternativy

Rostlinné alternativy k živočišným

Vegetariánské alternativy masa jsou blízké známé chuti a struktuře masa. Můžou obsahovat koření nebo jiné chutě, které simulují chuť masa.

Zivotni Prostredi

Produkce potravin a životní prostředí

Odborníci odhadují, že do roku 2050 vzroste populace o 20% a pro uspokojení jejích stravovacích potřeb by musela potravinová produkce stoupnout o 70%

Spotřeba vody, energie či produkce znečištění bude stoupat… řešením může být rostlinná strava. 

Jaké má potravinová produkce dopady na životní prostředí?