Vichyssoise z mladého pórku a okurek

  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Delikátní chuť, jemná vůně a příjemné osvěžení – to vše se ukrývá v našem receptu na jedinečnou pórkovou polévku, která se stane hvězdou (nejen) letního menu.
Suroviny
  • Pórek 1000 g
  • Okurky 500 g
  • THOMY COMBIFLEX 100 ML
  • Smetana zakysaná 300 g
  • Muškátový květ 5 g
  • CHEF ZELENINOVÝ KONCENTRÁT 100 ML
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Pórek si očistíme, nakrájíme a orestujeme na oleji.
  • 2
    Přidáme nakrájené salátové okurky, muškátový květ, zakysanou smetanu a vše promixujeme.
  • 3
    Dochutíme koncentrátem a servírujeme vychlazené.