Nestlé Professional - Aktuality ze světa kulinařiny a kávy

Novinky

Nechte se inspirovat novinkami ze světa kávy a kulinařiny.
mletí

Využití kávové sedliny

Na světě se vypije každý den cca 2.250.000.000 šálků káv a její spotřeba neustále roste. Produkce i konzumace kávy má díky těmto číslům velký dopad na životní prostředí. V Nestlé Professional se snažíme dopady pěstování a produkce kávy co nejvíce zmírnit prostřednictvím programů zaměřených na regenerativní pěstování kávy.

NESCAFÉ FTS 30 E v 2.0

Varitherm

V dnešní náročnější energetické době každý z nás hledá úspory, jak jednotlivec, tak velké firmy. Nejinak je tomu v Nestlé Professional. Naše kávovary si pečlivě vybíráme a parametry spotřeby energie jsou pro nás důležité. Společnost Rhea, která nám kávovary dodává, disponuje řešením Varitherm, které námi požadované úspory přináší.

 

kávové profily

Jak vybrat kávu podle chuťového profilu?

Každý z nás si určitě položil otázku, jak podle obalu poznat chuťový profil kávy. Je potřeba si uvědomit, že o konečné chuti kávy rozhoduje mnoho faktorů – odrůda, oblast, metoda zpracování, pražení a samozřejmě příprava kávy.

Barista Jiří Čad

Jak probíhá baristický kurz u profíků z Nestlé Professional?

Zajímá Vás káva? Chtěli byste se zúčastnit baristického kurzu? Nebo jste se již v minulosti baristického kurzu zúčastnili a chcete si své vědomosti rozšířit? 

Kávovar do kanceláře

Jak vybrat kávovar do kanceláře

Kávový milovníci, pokud se necítíte jako odborníci na kávovary, ale hledáte ideální kávové řešení pro vaše kancelářské zákoutí, pak by tento článek mohl být pro vás užitečný.

Nescafe banner

Máte chuť na brazilskou kávu?

Vše, co jste o brazilské kávě možná (ne)věděli

Veganuary 2021

Je Váš podnik připravený využít potenciál veganského ledna naplno?

Leden je měsíc, kdy nešetříme předsevzetími. Po opulentních vánočních a novoročních hostinách nejeden labužník řeší zvýšenou váhu nebo zdravotní potíže. Leden je také ten nejlepší čas pro změnu stravovacích návyků. Jak doma, tak i v restauraci. Hlavním lákadlem vaší úspěšné nabídky se tak stane jídelní lístek s výběrem veganských a vegetariánských jídel. „Veganuary“, leden bez živočišných produktů, je trend sílící každým rokem. Letos jej podpoří kampaň Veggie Challenge , kterou připravil ProVeg ve spolupráci s Garden Gourmet.   

Rady Jak Promovat Rostlinne Prod

Propagace rostlinného menu

Výrobky na rostlinné bázi, jsou na trhu již nějakou dobu, takže mnozí z vašich hostů o nich již pravděpodobně slyšeli. Toto rostoucí povědomí (a v některých případech i preference) vám usnadní propagaci nových receptů. Zde je několik nápadů, které vám pomohou úspěšně zařadit rostlinné pokrmy i nápoje do vaší nabídky.

JAK VYBRAT KÁVOVAR?

Jak vybrat kávovar

Vybrat správný kávovar pro svůj provoz může být pěkný oříšek. Stačí se ovšem zaměřit na několik jednoduchých ukazatelů a výběr toho správného bude hračka.

Banner Brambora v Kave

Když káva nevoní, jak má

Setkali jste se už při mletí nebo pití kávy s pachem, který připomínal syrovou bramboru? Ať už jste „Potato Taste Defect“ zažili na vlastní kůži, nebo jste o něm jenom slyšeli či četli, pojďme se na tuto problematiku podívat pozorněji.

Kava Jako Pomocnik Pro Zvyseni

Káva jako pomocník pro zvýšení tržeb

Víte, že káva vám může pomoci navýšit zisk a přilákat nové zákazníky? V našem článku jsme pro vás sepsali pár užitečných tipů, jak na to.

Cerne Kavarenske Zlato Kavova Sedlina

Černé kavárenské zlato: Kávová sedlina

Napadlo vás, že zbytky po přípravě kávy se dají efektivně a ekologicky využít? Máme pro vás pár tipů, jak je zužitkovat a přispět k hladkému chodu svého podniku.

Novinky

Nenašli jste co hledáte?