Restované cukety na másle v koprové omáčce s uzeným lososem a parmezánem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    45 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Cukety jsou skvělé v jakékoli úpravě a koprová omáčka k uzenému lososu prostě patří.
Suroviny
  • 1500 g cukety
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 100 g česneku
  • 50 g kopru
  • 100 ml smetany
  • 1000 g uzeného lososa
  • 200 g parmazánu
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Cukety nakrájíme na kolečka a orestujeme na THOMY Combiflex oleji.
  • 2
    K cuketě přidáme nakrájený stroužek česneku a snítku nasekaného čerstvého kopru.
  • 3
    Zjemníme smetanou a chuť posílíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým.
  • 4
    Cuketu vložíme do talíře, přidáme plátky uzeného lososa a zasypeme nastrouhanými hoblinkami parmezánu.

Tip šéfkuchaře: Cuketu můžeme nahradit plátky lilku, či grilovanými paprikami v kombinaci s čerstvou bazalkou.