Nestlé Professional - Aktuality ze světa kulinařiny a kávy

Novinky

Nechte se inspirovat novinkami ze světa kávy a kulinařiny.
Regenerativní zemědělství podporuje zdraví půdy a zlepšuje biodiverzitu.

Zasazujeme se o změnu pro lepší budoucnost s GARDEN GOURMET®

Vydáváme se na cestu směrem k přijetí regenerativních postupů a snížení našeho dopadu na přírodu - od půdy až po produkty, které vaši hosté ocení hlavně pro skvělou chuť.  

Vyšší konzumace rostlinné stravy dnes může pomoci vytvořit lepší budoucnost. To je důvod, proč chceme, aby se k nám připojilo co nejvíce lidí na naší misi. Čtěte dál a zjistěte více o našich iniciativách. 

vidličky a zelenina

Zpracování surovin od listu ke kořeni: Inspirace pro kuchaře a majitele gastro provozů

V dnešní době, kdy se stále více zaměřujeme na udržitelnost a minimalizaci odpadu, je důležité hledat způsoby, jak efektivně využít všechny suroviny, které máme k dispozici. Právě proto bychom vás rádi inspirovali ke zpracování surovin od listu ke kořeni, které vám může přinést nejen ekonomické výhody, ale také přispět k ochraně životního prostředí.

mletí

Využití kávové sedliny

Na světě se vypije každý den cca 2.250.000.000 šálků káv a její spotřeba neustále roste. Produkce i konzumace kávy má díky těmto číslům velký dopad na životní prostředí. V Nestlé Professional se snažíme dopady pěstování a produkce kávy co nejvíce zmírnit prostřednictvím programů zaměřených na regenerativní pěstování kávy.

Kelímky

Nová generace papírových kelímků

Přinášíme vám novou generaci papírových kelímků, ze kterých si mohou vaši zákazníci vychutnat svou lahodnou kávu Nescafé, kdekoliv na cestách. Po rozsáhlém výzkumu a vývoji představujeme nové jednorázové kelímky, vhodné například do všech našich vendingových strojů, které doporučujeme odložit do modrého kontejneru, určeného na papírový odpad. 

Kurz Rostlinně

Obohacujeme gastronomii inovativními vzdělávacími kurzy

Stravování v celém světě, Českou republiku nevyjímaje, prochází výraznými změnami. Je potřeba, aby česká gastronomie držela krok s aktuálními trendy a každý host měl v restauraci možnost zažít skutečně uspokojivý gastronomický zážitek.  

Trendy v kulinařině

Trendy v kulinařině

V gastronomii se neustále objevují nové trendy ovlivňující způsob přístupů provozovatelů a šéfkuchařů k vaření, zpracování surovin a prezentaci jídel. Tyto trendy jsou důležité, protože nám umožňují objevovat nové chutě, inovativní techniky a zároveň se zaměřovat na udržitelnost a zdraví. 

Bonka nové obaly

Objevte zrnkovou kávu Bonka v novém obalu!

Kvalita a udržitelnost v každém šálku!

Nestlé kakao

Vydáváme se cestou udržitelného kakaa

Certifikace Rainforest Alliance (RFA) = 100% udržitelně získávané kakao.

Barista Jiří Čad

Jak probíhá baristický kurz u profíků z Nestlé Professional?

Zajímá Vás káva? Chtěli byste se zúčastnit baristického kurzu? Nebo jste se již v minulosti baristického kurzu zúčastnili a chcete si své vědomosti rozšířit? 

Maggi_udrzitelnost_banner

Osvědčená kvalita MAGGI v novém balení

Pomáháme vám na cestě k udržitelnému rozvoji.

Nescafe banner

Máte chuť na brazilskou kávu?

Vše, co jste o brazilské kávě možná (ne)věděli

coffee farms

NESCAFÉ představuje plán do roku 2030 pro zlepšení světa kávy

Obnovujeme svět kávy pro zlepšení kvality života prostřednictvím každého šálku.

Novinky

Nenašli jste co hledáte?