Nestlé Professional - Aktuality ze světa kulinařiny a kávy

Novinky

Nechte se inspirovat novinkami ze světa kávy a kulinařiny.
mletí

Využití kávové sedliny

Na světě se vypije každý den cca 2.250.000.000 šálků káv a její spotřeba neustále roste. Produkce i konzumace kávy má díky těmto číslům velký dopad na životní prostředí. V Nestlé Professional se snažíme dopady pěstování a produkce kávy co nejvíce zmírnit prostřednictvím programů zaměřených na regenerativní pěstování kávy.

Barista Jiří Čad

Jak probíhá baristický kurz u profíků z Nestlé Professional?

Zajímá Vás káva? Chtěli byste se zúčastnit baristického kurzu? Nebo jste se již v minulosti baristického kurzu zúčastnili a chcete si své vědomosti rozšířit? 

Thommy omáčky

THOMY Holandská omáčka: krémová, jemná a neodolatelná

Tak krémové, tak jemné. To jsou THOMY Holandské omáčky, které nově najdete v našem portfoliu. THOMY Holanská omáčka nijak neomezí vaší kreativitu, naopak je lahodným doplňkem během chřestové sezóny. Hodí se také k pokrmům z masa, k rybám a mořským plodům, vejcím i zelenině.

 

Nescafe banner

Máte chuť na brazilskou kávu?

Vše, co jste o brazilské kávě možná (ne)věděli

Banner Brambora v Kave

Když káva nevoní, jak má

Setkali jste se už při mletí nebo pití kávy s pachem, který připomínal syrovou bramboru? Ať už jste „Potato Taste Defect“ zažili na vlastní kůži, nebo jste o něm jenom slyšeli či četli, pojďme se na tuto problematiku podívat pozorněji.

Coffee Corner

Kompletní kávový zážitek s Nescafé

Přemýšlíte nad tím, jak dopřát svým zákazníkům nebo zaměstnancům prémiový kávový zážitek, a to přímo ve vašem podniku? Objevte kávové koutky NESCAFÉ!

Cerne Kavarenske Zlato Kavova Sedlina

Černé kavárenské zlato: Kávová sedlina

Napadlo vás, že zbytky po přípravě kávy se dají efektivně a ekologicky využít? Máme pro vás pár tipů, jak je zužitkovat a přispět k hladkému chodu svého podniku.

Světem přípravy kávy vás provází Jiří Čad

Online Coffee Academy

Naučte se pod vedením profesionálního baristy správně připravit espresso, perfektně našlehat mléčnou mikropěnu, seřídit mlýnek a dobře vyčistit profi kávovar. 

Coffee Academy: 2. díl – Od zrnka až k přístavu

Coffee Academy 2: Od zrnka k přístavu

Znáte pojem Kávový pás? Z této oblasti pochází hlavní producenti kávy. Díky teplotám, úrodné půdě a množství srážek se jedná o ideální oblast k pěstování kávy.

Coffee Academy 1 Dil Trocha Historie

Coffee academy: 1. díl - Trocha historie

Světová průměrná spotřeba kávy je 400 mld šálků. Káva je fenomén, bez kterého si nedokážeme představit život. Jaké byly začátky tohoto populárního nápoje?

Intenzivni Chut V Kazdem Pokrmu Diky Tekutym Koncentratum

Intenzivní chuť v každém pokrmu, díky tekutým koncentrátům CHEF

Tekuté koncentráty CHEF© Vám pomohou dodat připravovanému pokrmu chuť v jakékoliv fázi, od počáteční přípravy, až po servírování. Cílem této řady není jen prostá úspora času. Pomůže zažehnout jiskru fantazie a kreativity pomocí koncentrátů, které odpovídají těm nejvyšším standardům kvality. 

Thomy - inspirace do kuchyně

Thomy přináší inspiraci do vaší kuchyně

Kdo by neznal kečup, hořčici a majonézu? Jsou to nepostradatelní pomocníci jak při servírování jídla, tak i k přípravě nejrůznějších dipů, marinád a omáček. A jelikož víme, že na kvalitě záleží především, představujeme vám značku THOMY.

Novinky

Nenašli jste co hledáte?